ΓΙΑΤΙ INTEREST?

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ...ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΣ INTEREST!!!

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ?

ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ,ΣΧΟΛΙΑ,ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ
INTEREST...ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ MAIL ΕΔΩ...

interestgr@gmail.com

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Made in... USA! Ικανοποιητική “πρόβα” από την Εθνική με Τουρκία

Έχοντας τους NBAers Αντετοκούνμπο και Κουφό σε πολύ καλή βραδιά και τον Παπαπέτρου να είναι θετικότατος, η... ανανεωμένη Εθνική νίκησε με χαρακτηριστική ευκολία την Τουρκία (78-52), στο πρώτο της τεστ ενόψει Προολυμπιακού.







Το πρώτο δείγμα γραφής της Εθνικής ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά ήταν εξαιρετικό. Η Γαλανόλευκη πραγματοποίησε πειστική εμφάνιση κόντρα στην Τουρκία, φτάνοντας στην εύκολη νίκη με 78-52.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα «ξεδίπλωσε» στο παρκέ του ΟΑΚΑ τη φιλοσοφία του Φώτη Κατσικάρη, που βασίζεται σε ταχύτητα και άμυνα, και απλοποίησε το έργο του από το τρίτο δεκάλεπτο, απέναντι στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν που είχε περισσότερα φιλικά στα... πόδια της.
Μοναδικό μελανό σημείο των διεθνών σε αυτό το πρώτο φιλικό τα 20 λάθη, τα οποία όμως δικαιολογούνται βάσει του μικρού χρονικού διαστήματος που βρίσκονται μαζί οι παίκτες.
Οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Κώστας Κουφός ήταν οι κορυφαίοι του αγώνα, όταν οι Τούρκοι ήταν ακόμα κοντά στο σκορ. Ο σέντερ των Κινγκς σταμάτησε στους 17 πόντους και ο Giannis πρόσθεσε άλλους 13, έχοντας όμως ηγετική παρουσία. Πολύ καλός και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, έχοντας 15 π.
Τα δεκάλεπτα: 18-13, 42-34, 60-41, 78-52.
ΕΛΛΑΔΑ (Κατσικάρης): Αθηναίου 3, Μπουρούσης 6, Καλάθης 8, Καββαδάς, Μάντζαρης 2, Αγραβάνης 8, Παπαπέτρου 15, Ντόρσεϊ, Χαραλαμπόπουλος, Μπόγρης 2, Αντετοκούνμπο Γ. 13, Κουφός 17, Αντετοκούνμπο Θ. 4.
Τουρκία (Αταμάν): Αρσλάν 1, Ασίκ 4, Μπαλμπάι, Γκιουλέρ 6, Οσμάν 12, Ερσέκ, Ερντέν 15, Μαχμούτογλου 3, Σαβάς 2, Γκεγίκ 3, Ντίξον 5, Μπατούκ, Κορκμάζ 1, Μουτάφ, Σιπάχι.

πηγη http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου