ΓΙΑΤΙ INTEREST?

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ...ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΣ INTEREST!!!

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ?

ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ,ΣΧΟΛΙΑ,ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ
INTEREST...ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ MAIL ΕΔΩ...

interestgr@gmail.com

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Έκτακτα καιρικά φαινόμενα



Επιδείνωση θα παρουσιάσει σήμερα ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, όπως
 δήλωσε στο Real.gr o μετεωρολόγος τηςRealnews Παναγιώτης Γιαννόπουλος
. Επιδείνωση η οποία όμως σταδιακά θα υποχωρήσει.


Ήδη από το μεσημέρι χθες η Εθνική Μετεωρολογική υπηρεσία εξέδωσε σχετική ανακοίνωση. Οι βροχές και οι καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι έντονες θα ξεκινήσουν από το βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο, από το πρωί θα επηρεάσουν και το νότιο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο. 



Καθώς το σύστημα θα κινηθεί ανατολικότερα ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν
στα ανατολικά ηπειρωτικά και από το απόγευμα στη Θράκη και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς τα βορειότερα νησιά των Κυκλάδων. Από το βράδυ πάντως ο καιρός στα ηπειρωτικά θα παρουσιάσει ύφεση.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς στα βόρεια και τους 23 στις υπόλοιπες περιοχές.Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις πολύ ισχυροί και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ. Το απόγευμα στο Ιόνιο θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν . 

Την Παρασκευή τα έντονα φαινόμενα θα σημειώνονται τις πρωινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα όμως βαθμιαία και εκεί θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά βελτιωμένος.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, το Σαββατοκύριακο προβλέπεται ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας με θερμοκρασίες στους 22-24 βαθμούς και ασθενείς ανέμους στα πελάγη.
http://www.real.gr/?page=home

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου