ΓΙΑΤΙ INTEREST?

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ...ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΣ INTEREST!!!

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ?

ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ,ΣΧΟΛΙΑ,ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ
INTEREST...ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ MAIL ΕΔΩ...

interestgr@gmail.com

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

ΑΙΓΙΟ: Μετά τον καύσωνα...Σαββατοκύριακο με βροχές



Μετά από ένα έντονο κύμα καύσωνα τόσο σε διάρκεια όσο και σε ένταση που έπληξε τη Δυτική Ελλάδα σημαντική και απότομη αλλαγή του καιρού θα έχουμε από το Σάββατο το μεσημέρι και μετά.

Όπως μας είχε ενημερώσει εδώ και μέρες το meteoclub.gr, από το Σάββατο το μεσημέρι και μετά θα έχουμε εκδήλωση ισχυρών βροχών και καταιγίδων στην πόλη του Αιγίου.
Για την πόλη του Αιγίου προβλέπονται οι εξής καιρικές συνθήκες.
Σάββατο 25-6-2016
Προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός με λίγες αραιές νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι θα πυκνώσουν και εκδηλωθούν βροχές και τοπικά ισχυρές καταιγίδες οι οποίες ίσως να συνοδεύονται από χαλάζι και πρόσκαιρα πολύ ισχυρούς ανέμους. Τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και κατά την διάρκεια της νύχτας. Οι άνεμοι θα πνέουν από Νακές διευθύνσειςμέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ αλλά τονίζω ότι κατά την διάρκεια των καταιγίδων οι άνεμοι μπορεί να ενισχυθούν πρόσκαιρα σε πολύ ισχυρούς με ένταση 6-7 μποφώρ. Η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί από 21 βαθμούς η ελάχιστη έως 30 βαθμούς η μέγιστη.
Κυριακή 26-6-2016
Προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός με λίγες αραιές νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι θα πυκνώσουν και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα σταματήσουν κατά την διάρκεια της νύχτας. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ. Η θερμοκρασία σχεδόν αμετάβλητη θα κυμανθεί από 20 βαθμούς η ελάχιστη έως 29 βαθμούς η μέγιστη.
ΠΗΓΗ http://www.filodimos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου