ΓΙΑΤΙ INTEREST?

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ...ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΣ INTEREST!!!

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ?

ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ,ΣΧΟΛΙΑ,ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ
INTEREST...ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ MAIL ΕΔΩ...

interestgr@gmail.com

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ: Ιστορικές στιγμές στην Βρετανία-Τι λένε οι προβλέψεις-Ουρές στα ανταλλακτήρια για ξένο συνάλλαγμα

Ιστορικές στιγμές για την Βρετανία που αποφασίζει σήμερα την παραμονή της ή όχι στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Τέτοιες μέρες πέρυσι οι Έλληνες έσπευδαν να ψηφίσουν σε ένα άλλο δημοψήφισμα. Με άλλες συνθήκες και άλλο ερώτημα. Στο δημοψήφισμα της Βρετανίας το ερώτημα είναι σαφές και η απάντηση θα γίνει σεβαστή.
«Πρέπει το Ηνωμένο Βασίλειο να μείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή να αποχωρήσει;».
Τα εκλογικά τμήματα θα παραμείνουν ανοικτά από τις 7 το πρωί έως τις 10 το βράδυ (12 ώρα Ελλάδας), οπότε τα οριστικά αποτελέσματα αναμένονται τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Την ίδια στιγμή πολλοί Βρετανοί υπό τον φόβο επικράτησης του Brexit σπεύδουν για συνάλλαγμα, δημιουργώντας σκηνές που θύμισαν κάτι από Ελλάδα, πέρυσι τον Ιούνιο. Σύμφωνα με τους Financial Times οι διαδικτυακές εταιρείες αλλαγής συναλλάγματος κατέγραψαν αντίστοιχη δραστηριότητα.
Όσο μεγαλύτερη είναι η συμμετοχή τόσο ισχυρότερη αναμένεται η τάση παραμονής στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Γεγονός είναι ωστόσο ότι η καταρρακτώδης βροχή δεν ευνοεί την συμμετοχή των 46,5 εκατομμυρίων ψηφοφόρων που καλούνται να αποφασίσουν.
Υπενθυμίζουμε ότι οι τελευταίες δημοσκοπήσεις έδειχναν τάση υπέρ της παραμονής που σύμφωνα με τελικά αποτελέσματα έφθαναν στις 4 μονάδες διαφοράς. Υπενθυμίζουμε ότι δεν υπάρχει exit poll, ωστόσο το Ινστιτούτο δημοσκοπήσεων θα επιχειρήσει πρόβλεψη, αμέσως μόλις κλείσουν οι κάλπες, ελπίζοντας να επαναλάβει με επιτυχία την πρόβλεψη όπως είχε συμβεί με το δημοψήφισμα της Σκωτίας.
πηγη http://www.thebest.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου